WIIIITAAAAAM!!!! ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) . Chciałabym serdecznie przywitać wszystkich czytających mego bloga![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) . BARDZO WAS KOCHAM!! . Dzisiaj szajbuje. Tomek kupił sobie boomboxa.A ja jestem lepsza,właśnie udowadniam Tomkowi,że DVD jest głośniejsze od jego radyjka![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) .I CAŁY CZAS GRAAAA!!! WAAAAZUUUUUUPPP!!!!!!![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) . Mam totalnie szajbowy i imprezowy nastrój ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) . Nie,Natalko,ja sie wcale nie zakochałam ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) . Przynjmniej w nikim z "naszego świata"![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) . Od tego skrót JC - Jason Chan .Właśnie leci Scooter,a ja razem z nim śiewam "YEEEAAH!!! YEEEE,I FEEL THE HARDCORE!!!! YEEEAAH!!! YEEEE, ALWAYS HARDCORE!!!!!!!". Ludzie rzadze!. No boy, no love, NO PROBLEM . A teraz ładnie pójde pogadać z Natalką :*:*:*
P.S. A ten nastrój imprezowy to przez Etę,bo mi podsunęła pomysł żeby znowu (w pewnym sensie) założyć zespół taneczny .Teraz każda rytmiczna piosenka przypomina mi to i ...chce mi sie dance dance dance!!!![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) . najchętniej poszłabym jutro na imprę![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) . KTO IDZIE ZE MNĄ???!!!!BŁAAAAAAAGAAAAAM!!!! |