Siemka .Dzisiaj będzie ostatni odcinek Power Rangers Ninja Storm .Oczywiście już go widziałam .Ale jutro nagrywam wszystko od początku,bo już mi zwiały 2 odcinki .Bywa .Dowiedzialam się z Jetixa że serial ma 38 odcinków .To bedzie mnie kosztowało 5 kaser po 190 minut!![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) .No cóż .A dzisiaj jest festyn na który oczywiście ide![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) .Jeszcze musze Ecie prezent kupić bo ma w środe urodziny .Co prawda nie wyprawia,a jak wyprawia to zaprasza rodzinke itp. ale jest moją psiółą,więc prezent i tak jej kupie .Wiem że bardzo lubi Dumle .Czerwone .JENYS!ILE JA SIE ZA TYM NAATAŁAM! Nie ma tego w Globie,w Tesco ani na całej giełdzie ważywnej!!!Tata pojechał ze mną na Karwiny do bankomatu,połaziliśmy naokoło i trafiliśmy do delikatesów . Zrezygnowana zapytałam czy sa Dumle.SĄ!!!!JENYSSS!!! No i co że kosztowały 27zł za kilo,ale BYŁY! Kupiłam 15 deko, czyli jakieś 4zł i pojechaliśmy do domu .Dumle mam z głowy .Wcześniej też Aśka kupila gruba dużą niebieską kredkę .I kartke w Tesco kupiłam .Jeszcze chce kupic ramke![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) .Tylko ciiiiii,nic nikomu nie mowcie![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) |